zondag 24 november 2013

Wat een week!

Soms ben je druk en moet je zoeken naar momenten om alles te doen wat je wilt doen. Maar soms ben je heel druk en zijn er gewoon te weinig uren in een dag om te doen wat je wilt doen. Dit was zo'n week. Er gebeurde zo veel dat ik niet eens de tijd had om jullie op de hoogte te houden. Maar nu is het zondagochtend. De storm is gaan liggen en het huis is stil. Sssst.....

Ik kijk heel serieus maar ik was heel blij hoor!
Twee gebeurtenissen wil ik jullie graag vertellen: eerst heb ik aan het begin van de week weer een contract getekend. Een heel belangrijk contract. Tijdens de gesprekken met de eigenaar (van het pand waar het centrum in komt) bleek dat zijn vraagprijs hoger lag dan wat het centrum kon betalen. Dus even leek het erop dat het hele feest niet door kon gaan. Maar opeens was daar de stichting 'Het Groene Huys'. Een ideële stichting die duurzame bedrijven een handje (hand!) wil helpen. En zo willen zij ons in het eerste jaar bijstaan in de huur! Die plannen waren er al even maar nu werd de overeenkomst bekend en konden we tekenen. Dank je wel Peter Winter en het Groene Huys! Dankzij jullie kunnen we van start. Feest!!!

Het andere hoogtepunt van deze week was de herfstmarkt op de Vrije School Michaël. Dat leek een makkie. Gewoon je folders meenemen en mensen aanspreken. Maar dat was niet zo. Want een tafel met alleen folders ziet er niet uit. Barbara en Jurianne hadden de oplossing: we mochten hun duurzame spullen verkopen en hadden zo een praatje en een brug naar ons duurzame centrum.

Was je er niet bij? Dan kom je toch in februari onze duurzame spulletjes bekijken.
Het was druk en gezellig op de markt. En zo veel meer mensen zijn nu weer op de hoogte. Er zijn zelfs al nieuwe bestellingen binnengekomen voor de crowdfunding. Dank je wel Barbara, Jurianne, Peter, Karin en Mariola! Dat was weer een knap staaltje samen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten